Konya'da 'Satırdan Sadıra: Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması! En iyi kârîler belli oldu

Konya'da 'Satırdan Sadıra: Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması! En iyi kârîler belli oldu

Konya Bilgehanelerde düzenlenen 'Satırdan Sadıra: Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nda en yüksek dereceyi alan Muhammet Seyit Yılmaz, Eymen Çakar, Hüseyin Samed Alkan, Ayşe Betül Çelik, Sıdıka Hüsna Ekiz ve Fatma Terlemez yılın en iyi kârîleri oldu

Konya Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı milli ve manevi eğitim merkezleri olan Bilgehaneler, bu yıl ilk kez 'Satırdan Sadıra: Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması' gerçekleştirdi. Kız ve erkek öğrenciler olmak üzere iki etapta gerçekleştirilen yarışmada birinci, ikinci ve üçüncü isimler belli oldu.

Ön elemeleri Bilgehaneler içinde yapılan 'Satırdan Sadıra: Kur’ân-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması'nın yarı final elemesi ise Sultan Alaeddin Bilgehanesi’nde gerçekleştirildi.

Karatay İlçe Müftülüğü’nden yetkin isimlerin jüriliğinde gerçekleşen finalde, Ali Ulvi Kurucu, Sultan Alaeddin, Sultan Fatih, Selahaddin Eyyubi ve Yavuz Sultan Selim Bilgehaneleri takım ödülleri alırken;

bireysel derecelerde Muhammet Seyit Yılmaz, Eymen Çakar, Hüseyin Samed Alkan, Ayşe Betül Çelik, Sıdıka Hüsna Ekiz ve Fatma Terlemez jüriden en yüksek puanları alarak Bilgehanelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılındaki en iyi kârîleri oldu.

Takımlarda dereceye giren Bilgehaneler, ödül kupalarını kaldırırken bireysel ödüllerde madalyanın yanı sıra birinciler bisiklet, ikinciler tablet, üçüncüler ise akıllı bileklik almaya hak kazandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.