Konya’da sanayide bir iş yerine kaçak akaryakıt operasyonu! 2 gözaltı

Konya’da sanayide bir iş yerine kaçak akaryakıt operasyonu! 2 gözaltı

Konya polisinin Horozluhan sanayi bölgesinde bir iş yerine düzenlediği operasyonda 3 bin litreyi aşkın kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 2 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor

Konya polisinin kaçakçılara yönelik Horozluhan Sanayiinde bir iş yerine düzenlediği operasyonda 3 bin 65 litre litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarına devam ediyor.

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Horuzluhan sanayi bölgesinde bir iş yerinde kaçak akaryakıt olduğu bilgisi üzerine belirlenen adrese baskın düzenledi. Polis ekiplerince akaryakıt kaçakçılığı yapıldığı tespit edilen iş yerinde yapılan aramada 3 bin 65 litre kaçak akaryakıt ele geçirilerek el konuldu.

Olayla ilgili gözaltına alınana 2 şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Konya’da 3 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya’da 3 bin litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.