Konya'da sahte deterjan operasyonu! Tanınmış markaların ambalajlarında satıyorlar

Konya Emniyet Müdürlüğü suça geçit vermiyor. Yapılan son operasyonda büyük miktarda sahte deterjan ele geçirildi.

Konya'da bir iş yerine düzenlenen operasyonda tanınmış markaların paketlerine doldurulup satılmak üzere üretildiği belirtilen 1300 kg toz deterjan, 8.460 kg deterjan hammaddesi, 150 kg sahte üretim sıvı bulaşık deterjanı ile çeşitli markalara ait 870 adet boş deterjan ambalajı ele geçirildi.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Huzur ve Güven Şehri Konya ilkesini benimseyerek halkın sağlığını tehlikeye atan korsan üreticilere göz açtırmıyor. Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri, Meram ilçesi Çomaklı Mahallesi'ndeki sanayi sitesinde bulunan bir iş yerinde sahte toz deterjan üretildiğini tespit etmesi üzerine iş yerine operasyon düzenledi.

SAHTE DETERJANLARI TANINMIŞ MARKALARIN PAKETLERİNDE SATIYORLAR

Operasyonda A. B. İsimli şüpheliye ait iş yerinde, çeşitli markalara ait paketlenmiş ve satışa hazır hale getirilmiş 1.300 kg. sahte üretim toz deterjan, deterjan yapımında kullanılan 8.460 kg. deterjan hammaddesi, 150 kg sahte üretim sıvı bulaşık deterjanı ile çeşitli markalara ait 870 adet boş deterjan ambalajı ve paketleme makineleri ele geçirildi. Ele geçirilen sahte ürünler ve üretimde kullanılan makinelere el koyuldu.

Yakalanan 3 şüpheli emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi.

whatsapp-image-2021-11-02-at-09-51-131.jpegwhatsapp-image-2021-11-02-at-09-51-13.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.