Konya’da sağanak yağmur! Bazı mahallelerde korku dolu anlar yaşattı

Konya'da akşam saatlerinde bir anda inen gök gürültülü sağanak yağış korkuttu. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar kapalı alanlara koşarken, kentin yüksek kesimlerinde korku dolu anlar yaşandı

Konya'da akşam saatlerinde etkili olan gök gürültülü sağanak yağmur zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, kapalı alanlar ve otobüs duraklarına sığındı.

Konya kent merkezinde akşam saatlerinde kuvvetli sağanak yağış etkili oldu. Saat 20.00 sıralarında bir anda inen gök gürültülü sağanak yağmur, dışarıda bulunan vatandaşlara zor anlar yaşattı.

Beyhekim ve Yazır Mahallelerinde tozu dumana katan şiddetli yağış korkulu anlar yaşattı. Bedir mahallesinde ise gök gürültüsüyle birlikte kısa süreli elektrik kesintisi yaşanırken, sosyal medya kullanıcıları 'Konya'da yıldırım mı düştü? Elektrikler kesildi' diye sordu.

Kent merkezinde yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise, çözümü otobüs duraklarına sığınmakta buldu. Merkez Selçuklu, Meram ve Karatay ilçelerinde etkili olan yağmur yağışı bir süre sonra etkisini kaybetti.

Konya genelinde serinleten yağmurun ardından hava normale döndü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler