Konya'da şafak vakti Büyükşen cinayeti operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Konya'da şafak vakti Büyükşen cinayeti operasyonu! Çok sayıda gözaltı var

Konya'daki Büyükşen çiftinin cinayet soruşturması için özel olarak görevlendirilen Jandarma dedektifleri ve Konya İl Jandarma Komutanlığı tarafından şafak operasyonuyla çok sayıda kişi gözaltına alındı

Konya'nın merkez Karatay ilçesine bağlı İsmil Mahallesinde 3 Eylül 2018'de Necla Büyükşen (54) ve Metin Büyükşen (55) isimli çiftin evlerinde ateşli silahla öldürülmelerine ilişkin yürütülen soruşturma sonucunda sır perdesi aralanıyor.
Jandarma Genel Komutanlığınca özel olarak görevlendirilen Jandarma dedektifleri olan JASAT ekipleri ve Konya İl Jandarma Komutanlığı tarafından Büyükşen çiftinin cinayet soruşturmasına ilişkin şafak operasyonuyla çok sayıda kişi gözaltına alındı.
Şüphelilerin sorguları devam ediyor
Alınan bilgiye göre, Konya ili Karatay ilçesinin İsmil Mahallesinde gerçekleşen cinayet soruşturmasında Jandarma Suç Araştırma Timleri (JASAT) görevlendirilmişti. Soruşturma kapsamında, şüpheli oldukları değerlendirilen çok sayıda şahıs gözaltına alınırken, şahısların sorgusu Konya İl Jandarma Komutanlığında devam ediyor.

Osman Büyükşen isyan etmişti

3 yıldır çözülemeyen esrarengiz cinayet Müge Anlı'nın programında konuşularak taraflar dinlenmiş ve anne babasının ölümüyle ilgili detayları ortaya çıkarmak isteyen Osman Büyükşen, özel ekip atanmasıyla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kadar seslenmişti.

Bu gelişmenin ardından Jandarma Genel Komutanlığı, özel ekip atayarak cinayetin yeniden araştırılması için çalışmalarını hızlandırmıştı.

Son olarak Müge Anlı'nın sezon finali yaptığı programda cinayetin tek tanığı kızkardeş Büşra Büyükşen ise olay gününe dair çelişkili ifadelerini sürdürmüştü.

UĞUR VE BETÜL TUTUKLANDI İDDİASI

Geçtiğimiz hafta ailenin büyük oğlu Osman Büyükşen ve eşi Betül Büyükşen'in olayla ilgili gözaltına alınarak tutuklandığı yönünde bir iddia dolaşmıştı. Bu iddianın arkasında ise iki ferdin ellerinde ve elbiselerinde barut izi (swap) çıkması gösterilmişti.

Bu iddia kısa zamanda Osman Büyükşen tarafından yalanlanmıştı.

OSMAN BÜYÜKŞEN TUTUKLANDI MI?

Video portalı Youtube'da bazı içerik sağlayıcılar yayınladıkları asılsız videoların başlıklarında sırf para kazanmak için gereksiz ve asılsız bilgilere yer vererek Osman Büyükşen'in tutuklandığı hatta intihar ettiği yönünde paylaşımlar yaptılar.

Osman Büyükşen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

"‘TV'ye çıktıysanız bunları göze alacaksınız’ gibi akıl dışı bir dayanakla, apaçık yalan olduğu belli olan şeyleri bilgi/yorum diye paylaşan, bunu da kişi mahremiyetini hiçe sayarak ve toplum merakını kullanarak kazanç/prim elde etmek için yapan kişilere ne demek gerekir?

Bundan farklı olarak hemen her gün "itiraf etti, intihar etti, vuruldu, öldü, tutuklandı, uçtu, kaçtı" vs diye saçma sapan videolar hazırlayan sözüm ona karakterlere ne demek gerekir? Ben onlar adına utanırken onların para için yaptığı bu utanmazlığa karşı ne demek gerekir?

Bir haber olursa bunu duyacağınız yerler bellidir. O yüzden bu yalan paylaşımları yapanların bitmesi için o paylaşımları İZLEMEYİN, İZLETTİRMEYİN VE KESİNLİKLE BU KANALLARI -İZLEMEDEN- ŞİKAYET EDİN.

Bu şahısların da eğer akıl sağlığı yerindeyse bu tarz paylaşımları derhal sonlandırmaları gerektiğini aksi takdirde bu paylaşımlardan asıl olarak kendilerinin zararlı çıkacağını BİLMESİ GEREKİR. Akıl sağlığı yerindeyse.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.