Konya'da Ramazan'a veda! Selçuklu’da camiler gül suyu ile yıkandı

Konya'da Ramazan'a veda! Selçuklu’da camiler gül suyu ile yıkandı

Konya'da bayram hazırlıkları arefe gününde tamamlandı. Selçuklu Belediyesine bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri mahallelerde yer alan camilerin çevre temizliğini yaparak, avlularını gül suyu ile yıkayarak bayram namazına hazırladı

Konya'da Ramazan ayının son günü olan arefe gününde ayrılığın hüznü ile bayram sevinci bir arada yaşanıyor. Vatandaşlar gibi kurumlar da bayram için hazırlıklarını tamamladı. Selçuklu İlçe Belediyesine bağlı Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, bayram namazı için mahallelerde yer alan camilerin çevre temizliğini yaparak bahçelerini gül suyu ile yıkadı.

İlçe sakinlerinin huzurlu ve güzel bir bayram geçirmeleri için birçok tedbir alan Selçuklu Belediyesi bayram namazı öncesinde Selçuklu'daki camilerin çevre temizliğini yaparak bahçelerini gül suyu ile yıkadı.

Selçuklu’da camiler gül suyu ile yıkandı

Selçuklu'nun bayramı huzur içinde rahat bir şekilde idrak edebilmesi için gerekli tüm tedbirleri aldıklarını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, "Ramazan ayını uğurlamanın burukluğu içerisindeyiz. Bu ayda oruçlarımızı tutarak ibadetlerimizi yerine getirdik ve bunun mükafatı olarak bayrama erişmenin coşkusunu yaşayacağız. Bizler de belediye olarak ilçe sakinlerimizin bayramı rahat bir şekilde geçirmesi için tüm birimlerimizce önlemlerimizi aldık. Bu çerçevede ilçemizdeki camilerimizin çevre temizliğini yaparak gül suyu ile bahçelerini yıkadık. Bayram boyunca belediyemize bağlı nöbetçi ekiplerimiz de belediye hizmetlerinin sağlanması için görevlerinin başlarında olacaklar. Ben tüm hemşehrilerimize, milletimize hayırlı bayramlar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Selçuklu’da camiler gül suyu ile yıkandı

Selçuklu’da camiler gül suyu ile yıkandı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.