Konya'da Ramazan güzelliği! Elif nesli camilere koşuyor

Konya'da Ramazan güzelliği! Elif nesli camilere koşuyor

İki yıl süren kısıtlamaların ardından bu Ramazan Konya'da camilerde büyükleriyle saf tutan minikler ve gençler güzel görüntüler oluşturdu. Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı ve İl Müftüsü Öge Hatice Hatun Camii’nde vatandaşlarla buluştu

İki yıl süren kısıtlamaların ardından bu Ramazan Konya'da camiler teravih namazlarında elif nesliyle doldu taştı. Kentteki pek çok camide çocuklar ve gençlerin yoğunluğu dikkat çekerken bu akşam Hacıkaymak Mahallesinde Mahallesinde yer alan Hatice Hatun Camii’nde büyükleriyle saf tutan minikler güzel görüntüler oluşturdu.

Konya'da Ramazan ayı tüm güzelliğiyle idrak edilirken, 2 yıl süren kısıtlamaların ardından camilerde teravih namazı yoğunluğu yaşanıyor.

Konya'nın Selçuklu İlçesi Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya İl Müftüsü Ali Öge ve AK Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile meclis üyeleri teravih namazında Hatice Hatun Camii’nde Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı, "Bu akşam teravih buluşmamızı Hatice Hatun Camii’nde gerçekleştirdik. Hemşehrilerimizin Ramazan sevincine ortak olmaya ve onlarla birlikte rahmet ayının bereketini yaşamaya özen gösteriyoruz" dedi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.