Konya'da Ramazan geceleri! Mahmuriye mahallesi sakinleri teravih sonrası çay sohbetinde buluştu

Konya'da Ramazan geceleri! Mahmuriye mahallesi sakinleri teravih sonrası çay sohbetinde buluştu

İki yıl süren kısıtlamaların ardından bu Ramazan Konya'da camiler teravih namazlarında doldu taştı. Kentteki pek çok camide gençlerin yoğunluğu dikkat çekerken bu akşam Mahmuriye Mahallesinde büyükleriyle saf tutan gençler güzel görüntüler oluşturdu

Konya'da Ramazan ayı tüm güzelliğiyle idrak edilirken, 2 yıl süren kısıtlamaların ardından camilerde teravih namazı yoğunluğu yaşanıyor.

Konya'nın Meram İlçesi Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mustafa Dolular ile meclis üyeleri teravih namazında Mahmuriye Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Teravih namazın ardından Tantavi Kültür Merkezi önünde ikram edilen sıcak çay eşliğinde vatandaşlarla sohbet ederek, şikayet, talep ve görüşlerini dinleyen Başkan Kavuş, "Ramazan'da teravih sonrası akşam sohbetleri de bir başka. Meclis üyelerimiz ve birim müdürlerimizle birlikte Mamuriye Mahallemizde hemşehrilerimizle bir araya geldik" dedi.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.