Konya'da polisin şüphesi haklı çıktı! Durdurulan araca gizlenmiş yüklü miktarda eroin ele geçirildi

Konya'da polisin şüphesi haklı çıktı! Durdurulan araca gizlenmiş yüklü miktarda eroin ele geçirildi

Konya'nın Seydişehir ilçesinde polisin şüphe üzerine durdurduğu bir araçta yapılan aramada, koltuğun altına gizlenmiş 1 kilo 876 gram eroin ele geçirildi. Olayla bir kişi gözaltına alınarak adliyeye sevk edildi

Konya Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin suç ve suçlularla mücadelesi devam ediyor. Konya kent merkezi ve ilçelerde uyuşturucu ticareti yapanlar polis ekiplerinin dikkatinden kaçmıyor. Son olarak Seydişehir ilçesi Antalya yolunda polisin şüphe üzerine durdurduğu bir araçta yapılan aramada, koltuğun altına gizlenmiş 1 kilo 876 gram eroin ele geçirildi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Narkotik Şube Müdürlüğü ile Seydişehir Narkotik Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı çalışmalar neticesinde Antalya yolu üzerinde şüpheli bir araç durduruldu. Araçta yapılan detaylı aramada koltuğun altına gizlenmiş paketler halinde 1 kilo 876 gram eroin ele geçirildi.

Olayla ilgili araç sürücüsü C.R. gözaltına alındı.

İfadesi alınmak üzere emniyete götürülen şüphelinin sorgusunun ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.