Konya’da polisin kovalamaca sonrası durdurduğu araçtan uyuşturucu çıktı! 3'ü de cezaevine girdi

Konya’da polisin kovalamaca sonrası durdurduğu araçtan uyuşturucu çıktı! 3'ü de cezaevine girdi

Konya'da polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü kovalamaca sonucu Alaaddin Bulvarı'nda yakalandı. Araçtan çok sayıda uyuşturucu hap ve suç unsuru para çıkarken, yakalanan 3 kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da uygulama noktasında polis ekiplerinin dur ihtarına uymayarak kaçan otomobil sürücüsü kovalamaca sonucu durduruldu. Araçta arama yapan ekipler 560 adet uyuşturucu hap maddesi, suç unsurundan elde edilen para ele geçirilirken, araçta bulunan 3 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

POLİSTEN KAÇTILAR

Edinilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri şüphe üzerine 42 FPL 11 plakalı otomobile Alaaddin Bulvarında dur ihtarında bulundu. Araç sürücüsü ihtar üzerine kaçmaya başladı. Kaçan araç bir süre sonra lastiklerine ateş edilerek durdurulurken, içerisinde bulunan D.T, M.K. ve S.Y gözaltına alındı.

ARAÇTAN UYUŞTURUCU ÇIKTI

Araçta yapılan aramada ise 560 adet sentetik ecza hap bulunurken, uyuşturucu maddeyi satın aldıkları Şems Tebrizi Mahallesinde bulunan iş yerinde G.D. isimli şahıstan 28 adet sentetik ecza hap ve kulübede bulunan Y.A. isimli şahsın üzerinden 27 bin 200 lira para ele geçirildi. Öte yandan, Y.A'ya ait olan araçta yapılan aramada ise 7 bin 266 adet sentetik ecza hap maddesi bulundu.

3 ZEHİR TACİRİ DE CEZAEVİNDE

Burada gözaltına alınan D.T , M.K, S.Y, Y.A ve G.D, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Buradaki işlemlerinin arından adliyeye sevk edilen 5 şüpheliden 2'si serbest bırakılırken, 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.