Konya'da polisi görünce poşeti atan uyuşturucu tacirleri kaçamadı

Konya'da polisi görünce poşeti atan uyuşturucu tacirleri kaçamadı

Konya'nın Karapınar ilçesinde uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 4 kişi seyir halinde, polisi görünce içi uyuşturucu dolu poşeti araçtan fırlattı. Yol üstündeki jandarma ekiplerinin durduğu şahıslar gözaltına alındı

Konya'da uyuşturucu ticaretine geçit verilmiyor. Karapınar ilçesinde zehir tacirliği yaptığı belirlenen şahıslar araçla seyir halindeyken, polisi görünce içi uyuşturucu dolu poşeti araçtan dışarı fırlattı. Polis ekipleri tarafından poşet bulunurken, araçta bulunan 4 şüpheli de jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karapınar'da uyuşturucu ticareti yapan şahıslar jandarma ekipleri tarafından takibe alındı. Bir süre sonra araç içerisindeki şahıslar, polisi fark etmeleri üzerine uyuşturucu dolu poşeti boş araziye attı.

Araç jandarma ekipleri tarafından kontrollü olarak durduruldu. Araç içerisinde bulunan H.Ş., A.K., N.K. ve H.U.A. gözaltına alınırken, şüphelilerin attığı 42 gram metamfetamin uyuşturucu maddesi dolu poşet de bulunarak el konuldu.

Gözaltına alınan 4 şüphelinin karakoldaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bilgisi verildi.

Konya'da polisi görünce poşeti atan uyuşturucu tacirleri kaçamadı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.