Konya'da piyasa karışacak! Tesla geliyor

Konya'da piyasa karışacak! Tesla geliyor

Elektrikli araç üretiminin ev markası Tesla resmen Türkiye’ye girme kararı aldı. 2022 yılı içinde bayiklerini açarak Türkiye’de araç satmaya başlayacak. Bu hamlenin ardından özellikle sıfır otomobil pazarında bütün dengeler değişecek. Listede Konya da var

Tesla 2022 içinde yapılanmasını hızla tamamlayarak, ürettiği 4 modeli de Türkiye’ye getirecek. Kısa zamanda yapılacak lansman ile araçlar tanıtılacak ve fiyatları kamuoyu ile paylaşılacak.

Ayrıca servis, bakım, yol yardımı gibi hizmet ağı ve ekipler oluşturularak müşterilere hizmet verilecek. Tesla’nın internet sitesinde artık Tesla Süperşarj istasyonları için il isimleri de bulunuyor. İllerin yanında istasyonların adresleri değil “coming soon” (yakında) ifadesi yer alıyor.

Sitede şimdilik süper şarj istasyonları için İstanbul başta olmak üzere Ankara, Antalya, Aydın, Balıkesir, Bursa, Edirne, Hendek (Sakarya), İzmir ve Konya’nın isimleri verilmiş. Şarj istasyonları ana yollar ya da alışveriş merkezleri gibi herkesin kolayca ulaşabileceği noktalara kurulacak.

KONYA'DA BELİRSİZ BÖLGE

Tesla'nın internet sitesinde Konya'nın sanayi bölgelerine yakın bir yer işaretlenmiş durumda. Ancak konuyla ilgili kesin bir bilgi olmadığı ifade ediliyor.

konya.jpgtesla-konya.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum