Konya’da peş peşe yangın: Bir kadın hastaneye kaldırıldı, ofis binası kullanılamaz hale geldi

Konya’da peş peşe yangın: Bir kadın hastaneye kaldırıldı, ofis binası kullanılamaz hale geldi

Konya’nın Beyşehir ve Hüyük ilçelerinde bir apartman dairesi ile un fabrikasına ait ofis binasında yangın çıktı. Beyşehir’de dumandan etkilenen bir kadın hastaneye kaldırıldı, Hüyük’teki yangın ise maddi hasara yol açtı.

Beyşehir’de apartman dairesinde çıkan yangın korkuttu

Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Müftü Mahallesi’nde 4 katlı bir apartmanın birinci katında yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, mutfak bölümünde başlayan yangının ardından çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Yangına hızla müdahale eden itfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, evde yaşayan bir kadın dumandan etkilenerek hastaneye kaldırıldı. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan kadının tedavisine başlandığı öğrenildi. Yangın kısa sürede söndürülürken, evde maddi hasar meydana geldi.

Konya’da peş peşe yangın: Bir kadın hastaneye kaldırıldı, ofis binası kullanılamaz hale geldi

Hüyük’te un fabrikasının ofis binasında yangın

Hüyük ilçesinde ise bir un fabrikasına ait 2 katlı ofis binasında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangını fark eden çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine adrese itfaiye, belediye ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Ekiplerin müdahalesi sonucu yangın büyümeden kontrol altına alındı ve tamamen söndürüldü. Olayda can kaybı yaşanmazken, ofis binasında büyük çapta maddi hasar oluştu. Yangının çıkış nedeni ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.