Konya'da Pazar Gününe Dikkat

Konya'da Pazar Gününe Dikkat

Konya Büyükşehir Belediyesi, 15 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan 2. Uluslararası Yarı Maraton için şehir merkezinde geçici trafik düzenlemeleri yapacak.

Konya'da 2. Uluslararası Yarı Maraton Nedeniyle Trafik Düzenlemesi

Konya Büyükşehir Belediyesi, 15 Ekim Pazar günü şehir merkezinde gerçekleştirilecek olan 2. Uluslararası Yarı Maraton etkinliği için geçici trafik düzenlemeleri yapacak. Bu düzenlemeler kapsamında bazı yollar 15 Ekim Pazar günü saat 07.00'den itibaren geçici olarak araç ve yaya trafiğine kapatılacak.

Otobüs ve Tramvay Hatlarında Değişiklikler

Konya Yarı Maratonu sırasında şehir içi otobüs hatları da belirli değişikliklere tabi olacak. İşte bu değişiklikler:

  • 6, 7, 9, 11, 12, 13, 75, 76 ve 84 numaralı hatlar, Larende Caddesi'nde (Millet Bahçesi) son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 4 ve 74 numaralı hatlar, Yeni Meram Caddesi, Ateşbaz Sokak (İlahiyat Fakültesi), Eski Meram Caddesi ve Larende Caddesi'nde (Millet Bahçesi) son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 16, 19, 20, 21, 23, 24, 26, 27, 28, 29, 30, 50, 79, 83, 87, 90, 91, 93, 106, 124 ve 125 numaralı hatlar, Piri Esat Caddesi, Topraklık Caddesi (Üçler Mezarlığı-Hizmet Petrol) Kavşağı'nda son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 17, 31 ve 92 numaralı hat, Furgan Dede Caddesi ve Larende Caddesi'nde (Millet Bahçesi) son bulacak.

  • 45, 47, 53, 55, 63, 64, 66, 69 ve 86 numaralı hatlar, Nalçacı Caddesi, Vatan Caddesi ve İhsaniye Kavşağı'nda son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 1, 2, 56, 67, 70 ve 110 numaralı hatlar, İhsaniye Kavşağı, Vatan Caddesi, Metehan Sokak (Maliye), Nalçacı Caddesi'ne (Eski Belediye) müteakip mevcut güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 52 numaralı hat, Sivaslı Ali Kemal Caddesi, Yaka Caddesi, Yeni Meram Caddesi, Ateşbaz Sokak (İlahiyat Fakültesi), Eski Meram Caddesi, Yeni Meram Caddesi, Yaka Caddesi ve Sivaslı Ali Kemal Caddesi'nde dönüş yapacak.

  • 48 ve 68 numaralı hatlar, Nalçacı Caddesi, Vatan Caddesi ve Metehan Sokak'ta (Maliye) son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 65 numaralı hat, Nalçacı Caddesi, Vatan Caddesi, Yahya Çavuş Caddesi, Alay Caddesi, Larende Caddesi ve Furgan Dede Caddesi istikametine devam edecek, aynı güzergâhtan dönüş yapacak.

  • 8, 15 ve 38 numaralı hatlar, Eski Garaj, Furgan Dede Caddesi ve Larende Caddesi güzergâhından devam edecek ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 3 numaralı hat, Eski Garaj, Furgan Dede Caddesi, Larende Caddesi, Eski Meram Caddesi, Ateşbaz Sokak (İlahiyat Fakültesi) ve Yeni Meram Caddesi güzergâhından devam edecek, aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 25 numaralı hat, Eski Garaj, Furgan Dede Caddesi, Larende Caddesi, Alay Caddesi ve Vatan Caddesi güzergâhından devam edecek, aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 14 numaralı hat, Furgan Dede Caddesi, Larende Caddesi, Ahmet Özcan Caddesi, Fetih Caddesi, Cemil Çiçek Caddesi, Adliye Kavşağı, Alaaddin Kap Caddesi ve Fetih Caddesi'nde dönüş yapacak.

  • 34, 43, 44, 54, 81, 99, 105 ve 111 numaralı hatlar, Eski Garaj, Furgan Dede Caddesi, Larende Caddesi, Alay Caddesi, Vatan Caddesi ve Nalçacı Caddesi güzergâhından devam edecek, aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • Ortak sefer yapacak 41 ve 42 numaralı hatlar, Karşehir, Yusuf İzzetin Sokak, Sedirler Caddesi, Başak Caddesi, Kırbaşı Caddesi, Karakayış Caddesi, Ankara Caddesi ve Kunduracılar Tramvay Durağı'nda son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 37 numaralı hat, Ahmet Hamdi Göğüş Caddesi, Sedirler Caddesi, Keçeciler Caddesi, Başak Caddesi, Ankara Caddesi ve Kunduracılar Tramvay Durağında son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 39 numaralı hat, Yusuf İzzettin Sokak, Sedirler Caddesi, Keçeciler Caddesi, Başak Caddesi, Ankara Caddesi ve Kunduracılar Tramvay Durağında son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

  • 40 numaralı hat, Karakayış Caddesi, Ankara Caddesi ve Kunduracılar Tramvay Durağında son bulacak ve aynı güzergâhlardan dönüş yapacak.

Tramvay Hatlarında Değişiklikler

Yarış saatlerinde Adliye Tramvay Hattı'nda sefer yapılmayacak; Kampüs Tramvay Hattı ise Hacıveyiszade Camii (Belediye Durağı)'nde son bulacak ve Alaaddin Bulvarı'na girmeyecektir.

Yarışların tamamlanmasının ardından, maraton parkurlarının araç ve yaya trafiğine açılmasıyla otobüs ve tramvaylar mevcut güzergahlarından seferlerine devam edecektir. Konya'da bu etkinlik nedeniyle trafik düzenlemelerini dikkate alarak seyahat edenlerin bu güzergâh değişikliklerini göz önünde bulundurmaları önemlidir.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.