Konya'da panik anları! Otomobil kahvehaneye daldı

Konya'da panik anları! Otomobil kahvehaneye daldı

Konya'nın Hüyük ilçesinde kontrolden çıkan otomobil, kahvehane önünde çay içip sohbet eden müşterilere doğru yönelince büyük korku ve panik yaşandı. Vatandaşlar etrafa kaçışırken, olayda bir kişi yaralandı

Konya'nın Hüyük ilçesinde kontrolden çıkan otomobil kahvehanede büyük korku yaşattı. Kahve önünde çay içip sohbet eden müşterilerden Murtaza S. otomobil çarpması sonucu yaralandı.

KONTROLÜ KAYBEDİLEN ARAÇ KAHVE KALDIRIMINA ÇIKTI

Kaza, Konya'nın Hüyük ilçe merkezinde yeni belediye hizmet binası karşısındaki Prof. Ahmet Ayhan Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, T.K. idaresindeki otomobil cadde üzerinde seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önünde sohbet edip çay içen müşterilerin bulunduğu bir kahvehaneye yöneldi.

BÜYÜK KORKU VE PANİK YAŞANDI

Otomobil iş yerinin duvarına çarparak durabilirken, kahvehane önünde çay içip arkadaşlarıyla sohbet eden müşterilerden Murtaza S. yaralandı. Kahvehane ve çevresinde korku ve paniğe yol açan kazada yaralanan kişinin sağlık durumunun iyi olduğu ve ayakta tedavi gördüğü belirtildi.

Konya'da panik anları! Otomobil kahvehaneye daldı

Konya'da panik anları! Otomobil kahvehaneye daldı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.