Konya’da otomobille çarpışan öğrenci servisi devrildi! 4'ü öğrenci 6 yaralı

Konya’da otomobille çarpışan öğrenci servisi devrildi! 4'ü öğrenci 6 yaralı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde lise Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü otomobille çarpıştı. Trafik kazasında otomobilde bir kişi, çarpışmanın şiddetiyle devrilen servisin sürücüsü ile 4 öğrenci yaralandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan servis minibüsü ile otomobil çarpıştı. Öğrenci servisinin yan yattığı kazada toplam 6 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

KAVŞAKTA ÇARPIŞTILAR

Trafik kazası, bugün ikindin saatlerinde Konya'nın Beyşehir ilçesi Müftü Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, R.Y. yönetimindeki otomobil, kavşakta A.K. idaresindeki öğrenci servis minibüsüne yandan çarparak devrilmesine yol açtı.

aw792673-01.jpg

ÖĞRENCİ SERVİSİ YAN YATTI

Kazada yan yatan servis minibüsünün sürücüsü ile araçta bulunan 4 öğrenci ve otomobilde yolcu olarak bulunan F.Y. yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı ve sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

aw792673-04.jpg

BEYŞEHİR MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNDEN AÇIKLAMA

İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Konuk, kazanın ardından hastaneye giderek yaralı öğrencilerin durumu hakkında bilgi aldı, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Konuk, yaralı öğrenciler ile öğrenci servis minibüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığını ve öğrencilerin tedavilerinin ardından taburcu olmaya başladığını belirterek, servis minibüsünün Beyşehir Anadolu Lisesi öğrencilerini taşıyan araç olduğunu kaydetti.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

aw792673-02.jpgaw792673-03.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.