Konya'da otomobilden silah, mermi ve uyuşturucu aparatı çıktı! Serbest bırakıldılar

Konya'da otomobilden silah, mermi ve uyuşturucu aparatı çıktı! Serbest bırakıldılar

Konya Beyşehir'de, polisin şüphe üzerine durdurduğu otomobilde ve şahısların evlerinde yapılan aramalarda silah, mermiler ve uyuşturucu aparatı ile yakalanıp gözaltına alınan 2 kişi sevk edildiği nöbetçi mahkemede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, polis tarafından şüphe üzerine durdurulan otomobilde ve şahısların ikametlerinde silah ve mermiler ile 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi. Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Müftü Mahallesi'nde kanal kenarında devriye görevi ifa ettiği sırada durumundan şüphelendiği içerisinde 2 kişi bulunan bir otomobili durdurdu.

ARAÇ VE EVLERİ ARANDI

Araçta yapılan kontrolde 1 adet ruhsatsız 9 milimetre çapında tabanca ve şarjörü ile 6 mermi ele geçirilen ekipler, şahısların ikametlerinde de arama gerçekleştirdi.

Adreslerde yapılan aramada, 36 adet 9 milimetre çapında tabanca mermisi, 1 adet tabanca şarjörü, 2 adet tabanca namlusu ve atım yatağı, 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 201 adet tabanca parçası ile 2 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.

SERBEST BIRAKILDILAR

Olayla ilgili olarak polis ekipleri tarafından gözaltına alınan Ö.T. ve O.Y. Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 6136 sayılı ateşli silahlar kanununa muhalefet etmek ve uyuşturucu kullanma ve bulundurmak suçlamalarıyla Beyşehir Adliyesi'ne sevk edildi. İki şüphelinin, savcılıktaki sorgulamasının ardından sevk edildiği nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince adli kontrol şartıyla serbest bırakıldıkları öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum