Konya’da otomobil tıra çaptı! 1 astsubay ağır yaralı

Aydın'da jandarma astsubay çavuş olarak görev yapan M.E.G. Konya'da bir şehit yakınını ziyaret ettikten sonra Ankara'ya doğru seyir halinde iken Kulu'da bir tırın dorsesine çarparak ağır yaralandı. Yaralı astsubay hava ambulansı ile Konya'ya sevk edildi

Konya'nın Kulu ilçesinde tırın dorsesine otomobilin arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında otomobil sürücüsü Astsubay M.E.G. ağır yaralandı.

Kaza, ilçeye bağlı Ömeranlı Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, M.E.G. idaresindeki 09 EJ 038 plakalı Opel marka otomobil, sürücüsünün ismi alınamayan tırın dorsesine arkadan çarptı. Kazada otomobil sürücüsü M.E.G. yaralandı. İhbarı üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi.

konyakaza2.jpg

Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından yaralı sürücü, Kulu Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yaralı sürücü yapılan müdahalenin ardından hayati tehlikesinin bulunması üzerine hava ambulansıyla Konya'ya sevk edildi.

konyakaza3.jpg

Kazada yaralanan sürücünün Aydın'da jandarma astsubay çavuş olarak görev yaptığı öğrenildi. Astsubay M.E.G.'nin Konya'da bir şehit yakınını ziyaret ettikten sonra Ankara'ya doğru yola çıktığı, bu sırada kaza geçirdiği belirtildi.

konyakaza4.jpg

Kaza haberinin ardından Kulu İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Osman Hasdemir de yaralı astsubaya hava ambulansına kadar eşlik etti.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

konyakaza1.jpgkonyakaza12.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.