Konya'da OSEG 2016 Konferansı'na doğru

Konya'da OSEG 2016 Konferansı'na doğru

Sanayi Odasınca yapılacak konferansın hazırlıklarına devam ediliyor

KONYA (AA) - Konya Sanayi Odasınca (KSO) yapılacak Uluslararası Otomotiv Sektörünün Geleceği ve Çözümü İçin Kümelenme (OSEG) 2016 Konferansı'nın hazırlıklarına devam ediliyor.

KSO tarafından iki yılda bir düzenlenen ve 25 Mayıs'ta dördüncüsü gerçekleştirilecek OSEG 2016 Konferansı'na ilişkin bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

KSO Başkanı Memiş Kütükcü, toplantıda, OSEG 2016 Konferansı'nın daha verimli geçmesi için Konya Organize Sanayi Bölgesi'ndeki Konyalı sanayicilerden katılım desteği istedi.

Konferansın Konya için önemli olduğuna dikkati çeken Kütükcü, "Konferans, sadece Konyamızın otomotiv sektörü için değil, tüm sanayi sektörleri için çok önemli. Bu konferansı hep beraber ne kadar çok sahiplenir, katılımları yüksek düzeyde tutarsak sonuç almamız o denli kolay olur." dedi.

Kütükcü, OSEG 2016 temasının yerli otomobil olduğunu hatırlatarak, bu temanın ülkenin sıcak gündeminin de karşılığı olduğunu dile getirdi.

Konferansın içeriğiyle ilgili bilgi veren Kütükcü, şöyle devam etti:

"2010 yılında yaptığımız ilk konferansın konusu Ar-Ge ve inovasyon idi. 2012 yılında yaptığımız konferansımızın konusu elektrikli otomobil, 2014 yılındaki konferansımızın teması da yerli motor olarak gerçekleştirilmişti. Bu yıl yapacağımız OSEG 2016 konferansımızı da yerli otomobil temasıyla gerçekleştireceğiz. Ayrıca Konya'dan TS 16949 belgesi alan firmalara plaket takdim edilecek."

AA

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :