Konya'da operasyon: 5 kadın fuhuş çetesinden kurtarıldı

Konya'da operasyon: 5 kadın fuhuş çetesinden kurtarıldı

Konya Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda fuhuş çetesine ağır bir darbe indirildi.

Konya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, fuhuş olaylarının tespiti ve önlenmesine yönelik başarılı bir operasyon düzenledi.

8 ayrı adrese yapılan eş zamanlı operasyonda fuhuş çetesine mensup olduğu tespit edilen 4 şüpheli gözaltına alındı. Operasyon sırasında 2'si yabancı uyruklu toplam 5 mağdur kadının yanı sıra 43 bilgi sahibi şahsın ifadesi alındı.

Gözaltına alınan şahıslar, H. İ., B. G., B. G. ve D. D. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. D. D. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, H. İ., B. G. ve B. G. ise fuhşa teşvik, aracılık, yer temini veya zorlama suçlarından ötürü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.