Konya'da online su faturası oluşturma kolaylığı! KOSKİ teknolojiyi iyi kullanıyor

Konya'da online su faturası oluşturma kolaylığı! KOSKİ teknolojiyi iyi kullanıyor

Konya KOSKİ Genel Müdürlüğü, kalite politikası gereği abonelerine güvenilir şekilde hizmet sunuyor. e-randevu sistemi ile de hizmet vermeye başlayan KOSKİ mobil ile aynı zamanda aboneler sayaç güncel endeksini girerek fatura oluşturma kolaylığı sağlıyor

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, e-randevu sistemine geçti. Yeni sistemle vatandaşlar 'koski.gov.tr' veya Mobil KOSKİ üzerinden randevusunu alıp verilen gün ve saatte KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek işlemlerini tamamlıypr.

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü, kalite politikası gereği abonelerine en etkin ve güvenilir şekilde hizmet sunmak üzere e-randevu sistemi ile de hizmet vermeye başladı.

KOSKİ Mobil uygulaması, koski.gov.tr web sitesi veya e-Devlet üzerinden aboneliklerini başlatabilen KOSKİ aboneleri, KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelmek zorunda kaldığı işlemler için de büyük bir kolaylığa kavuşuyor. Artık aboneler, gerek web sayfası üzerinden gerekse Mobil KOSKİ üzerinden randevu alıp verilen gün ve saatte Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü’ne gelerek sıra beklemek zorunda kalmadan işlemlerini halledebilecek.

ONLINE OLARAK FATURA OLUŞTURMA KOLAYLIĞI

E-randevu sisteminin yanı sıra vatandaşlar, “koski.gov.tr” veya Mobil KOSKİ üzerinden üyelik girişi yaparak “Faturamı Oluştur” uygulaması ile kendi aboneliklerine ait sayaç üzerinde güncel endeksini sisteme girerek fatura oluşturabiliyor. Söz konusu uygulama ile vatandaşlar, kuruma gelmeden hem vakitten tasarruf edebiliyor hem de faturalarını kolayca düzenleyebiliyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum