Konya'da olay içinde olay

Konya'da olay içinde olay

Konya'nın Karatay ilçesi Çelebi Mahallesi'nde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan plakasız motosikletle kaçan iki kuzen, yaşanan kovalamaca sonucu yakalandı. Gözaltına alınan motosiklet sürücüsünün cebinde uyuşturucu madde bulundu.

Polislerin Takibi Sonucu Yakalandılar

Olay, öğle saatlerinde Aslanlı Kışla Caddesi üzerinde meydana geldi. Devriye gezen polis ekipleri, plakasız bir motosiklete dur ihtarında bulundu. Ancak, uyarılara rağmen motosiklet sürücüsü ve yanındaki yolcu kaçmaya başladı. Aslanlı Kışla Caddesi'nde motosikleti bırakarak yaya olarak kaçmaya çalışan iki kişi, polis tarafından yakalandı. Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde, motosiklet sürücüsünün motosikleti bırakarak kaçmaya çalıştığı ve polis ekiplerince yakalandığı anlar kaydedildi.

Konya'da olay içinde olay

"Polisten Kaçarken Uyuşturucuyu Cebime Koymuş"

Yakalanan şahısların yapılan üst aramasında motosiklet sürücüsünün üzerinde uyuşturucu madde bulundu. Gözaltına alınan şahısların sürücü Y.S. (17) ve kuzeni M.S. olduğu belirlendi. Gözaltına alınan M.S.'nin "Bana ne olacak şimdi" sorusuna bir yakını, "Bir şey olmayacak oğlum. Sen zaten içiyorsun, en azından bu maddeden kurtulursun" şeklinde cevap verdi.

Konya'da olay içinde olay

Sürücü Y.S., "Bu uyuşturucu almış. Polisten kaçtığımız sırada korkusundan cebime koymuş uyuşturucuyu. Ben de o sırada korktum. Cezaevinden yeni çıktım. Benim üzerime kalır diye korktum. Ben kullanmıyorum. Ben kaçtım, bu çocuk da inip kaçtı" şeklinde konuştu.

Konya'da olay içinde olay

Kuzenler Gözaltında, Motosiklet Otoparka Çekildi

Yakalanan kuzenler ifadeleri alınmak üzere emniyete götürülürken, plakasız motosiklet emniyet otoparkına çekildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler