Konya’da okullar tatil mi? 22 Mart 2022! Sabah hava eksi 6 derece olacak! Konya Valiliği son dakika açıklaması yapabilir

Konya’da okullar tatil mi? 22 Mart 2022! Sabah hava eksi 6 derece olacak! Konya Valiliği son dakika açıklaması yapabilir

Meteoroloji 22 Mart Salı günü hava durumu tahminlerini yayınladı. Buna göre Konya’ya bu geceden itibaren 21 saate yakın kar yağışı beklendiği duyuruldu. Bu haberden sonra Konya’da okullar tatil olacak mı sorusu yeniden gündeme geldi.

Kar yağışının süreceği ilan edilen Konya’da akşam saatlerinden itibaren kuzeydoğudan esecek rüzgârla birlikte yağışın başlaması bekleniyor.

22 Mart Salı gününe kadar sürecek kar yağışı nedeniyle öğrenciler, veliler ve öğretmenler de Konya’da okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor.

Konuyla ilgili yetkili makamlardan Pazartesi günü için bir açıklama yapılmadı ve öğrenciler okula gitti. Yeni gün için ise yetkili makamların yeni açıklaması bulunmuyor.

Meteoroloji’nin tahminlerine göre kar yağışı 21 saat sürecek. Hava sıcaklığının 22 Mart sabah saatlerinde eksi 6 derecelerde seyretmesi bekleniyor.

Konya'da alınacak kar tatili haberini Memleket.com.tr adresinden takip edebilirsiniz.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.