Konya'da okul servisleri polis takibinde! Yıl boyu aralıksız devam edecek

Konya polisi çocukların okullarına daha güvenli bir şekilde gidip gelmeleri için okul servis araçları ve sürücülerine yönelik özel denetimler gerçekleştiriyor. Emniyet Müdürlüğü, denetimlerin eğitim öğretim yılı boyunca aralıksız devam edeceğini vurguladı

Konya Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, yeni eğitim – öğretim yılının başlamasıyla çocukların ve gençlerin okullarına daha güvenli bir şekilde gidip gelmeleri için okul servis araçları ve sürücülerine yönelik özel denetimler gerçekleştirdi.

konya-okul-servisi2.jpg

Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada denetimlerde, okul çağındaki çocukların huzur ve güven içerisinde yolculuk yapmalarını sağlamak ve servis sürücülerinin dikkat ve hassasiyetlerini en üst düzeyde tutarak bu araçların karışabileceği trafik kazalarını önlemenin amaçlandığı vurgulandı.

konya-okul-servisi4.jpg

Polis ekiplerince, öğrenci servis araçlarının yönetmeliklere uygun olarak çalışıp çalışmadıkları, araçların işletme ruhsatları ile yetki belgelerinin olup olmadığı ve yönetmelikte belirtilen kriterlere uygunluğu kontrol edildi.

konya-okul-servisi5.jpg

DENETİMLER YIL BOYUNCA SÜRDÜRÜLECEK!

Konya Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, eğitim – öğretim yılı boyunca öğrencilerin güvenli bir şekilde taşınması için denetimlerin aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

konya-okul-servisi6.jpg

konya-okul-servisi.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.