Konya’da öğretmenlerin olduğu araç otomobille çarpıştı! 6 yaralı

Konya - Seydişehir karayolu Çavuş Kavşağı'nda öğretmenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç ile otomobil çarpıştı. Kazanın şiddeti ile otomobil refüje çıkarken gaz sızıntısı nedeniyle geniş önlem alındı. Trafik kazasında 2'si öğretmen 6 kişi yaralandı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde öğretmenlerin içinde bulunduğu hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 2'si öğretmen 6 kişi yaralandı.

Kaza, saat 15.30 sıralarında Seydişehir-Konya Karayolu'ndaki Çavuş Kavşağı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir ortaokulda öğretmen olan N.S.B. idaresindeki 42 ZY 106 plakalı hafif ticari araç, kavşakta E.K. idaresindeki 42 K 7155 plakalı otomobille çarpıştı.

aw046434-01.jpg

Çarpışmanın şiddetiyle kontrolden çıkan otomobil refüje çıkarak durabildi. Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücü N.S.B., öğretmen arkadaşı H.E.Y. ve yoldan araçlarına aldıkları yolcu B.A. ile otomobilde bulunan sürücü E.K., E.D. ve G.K. yaralandı.

aw046434-04.jpg

Kaza ihbarının ardından olay yerine itfaiye, ambulans, polis ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

aw046434-03.jpg

Bu sırada kaza sonrası refüjde duran otomobildeki gaz sızıntısı itfaiye ekiplerinin müdahalesinin ardından önlendi.

aw046434-05.jpg

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

aw046434-02.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.