Konya'da narkotik ve kaçakçılık operasyonu! 125 aranan şahıs yakalandı

Konya'da narkotik ve kaçakçılık operasyonu! 125 aranan şahıs yakalandı

Konya'da polisinin kent genelinde yürüttüğü uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonlarında 43 şahsa işlem yapıldı. Çok sayıda ruhsatsız silahın ele geçirildiği operasyonlarda aranan 125 kişi yakalandı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri il genelinde yaptığı operasyonlarda uyuşturucu madde, kaçak akaryakıt ve çok sayıda ruhsatsız silah ele geçirildi, 43 şahsa işlem yapıldı. Ayrıca kent genelinde hırsızlık, parada sahtecilik ve çeşitli suçlardan aranan toplam 125 kişi yakalandı.

Resim

Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele- Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele- Asayiş Şube Müdürlüğü ve Trafik Ekiplerinın yaptığı çalışmalarda, bin 305 adet uyuşturucu hap ve 600 gram uyuşturucu madde ile, bin 250 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. 

Resim

Operasyonlarda 12 adet ruhsatsız tabanca, 9 adet ruhsatsız tüfek ve 1 adet Ak-47 silah ele geçirildi. Bu suçlarla ilgili 43 şahsa işlem yapıldı.

Resim

Konya polisinin operasyonlarında hırsızlık, parada sahtecilik ve çeşitli suçlardan aranan toplam 125 şahıs yakalandı.

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.