Konya’da meyve bahçesinde çıkan yangın ormana sıçradı! Ekipler ve vatandaş seferber oldu

Konya'nın Hadim ilçesinde meyve bahçesinde başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Orman yangınına helikopter destekli ekipler müdahale ederken, vatandaşlar da yangını söndürmek için seferber oldu

Konya'nın Hadim ilçesinde meyve bahçesinde başlayan yangın ormanlık alana sıçradı. Orman yangınına helikopter destekli ekipler müdahale ediyor.

Konya’da orman yangını

Edinilen bilgiye göre, saat 15.00 sıralarında Hadim ilçesine bağlı Küplüce Mahallesi'nde meyve bahçesinde çıkan yangın, ormanlık alana sıçradı.

Konya’da orman yangını

İhbar üzerine bölgeye Orman Bölge Müdürlüğü ekipleriyle Konya Büyükşehir Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri, arazözler, su tankerleri, iş makineleri ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Konya’da orman yangını

Yangına havadan müdahale için de helikopter talep edildi. Yangına helikopter ve ekipler müdahale ederken, büyümeden kontrol alınması için çalışmalar devam ediyor.

Konya’da orman yangını

Bölge halkı da kazmayı küreği kaparak yangına müdahale etmek için seferber oldu.

Konya’da orman yangını

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.