Konya'da meteor mu düştü! Vatandaş şoku atamadan depremle sarsıldı

Konya'da meteor mu düştü! Vatandaş şoku atamadan depremle sarsıldı

Konya'da akşam saatlerinde gökyüzünden ne olduğu bilinmeyen yeşil renkte cismin yavaşça aşağı doğru indiğini gören bazı vatandaşlar olayın şokunu atlatamadan depremle sarsıldı

Konya'da akşam saatlerinde gökyüzünden ne olduğu bilinmeyen cismin aşağı doğru düştüğünü gören bazı vatandaşlar büyük şaşkınlık yaşadı.

Konya'nın Karatay, Meram, Selçuklu ve bir çok ilçesinde dün akşam 18.30 civarlarında gökyüzünde ışık saçarak aşağı inen ve ne olduğu bilinmeyen cisim görenleri endişelendirdi. Cismin hızla yeryüzüne doğru düştüğü görülürken, vatandaşlar daha olayı araştıramadan depremle sarsıldı.

Memleket.com.tr'ye ulaşan Konyalı bir okur, "Ben bugün akşam 18.30 civarında Fetih Caddesinde seyir halindeyken gördüm. Paylaşılan videolarda gördüğümüz gibi değil çok daha yakın gibiydi. Daha o şoku atlatamadan deprem oldu" dedi.

Bir diğer Memleket okuru ise, "Akşam 6 civarlarında gördüm. Meteor gibi değil çok farklıydı, hayrolsun inşallah demeye kalmadı sofrada depreme yakalandık" dedi.

Sosyal medyada Türkiye'nin Ankara, İstanbul, Konya, İzmir, Sakarya, Antalya, Eskişehir, Denizli, Niğde gibi bir çok kentinde görülen cismin ne olduğu merak konusu oldu.

Benzer paylaşımlar yurt genelinde 7 Mayıs 2021'de akşam saatlerinde gökyüzünde sıralı bir şekilde 100’ün üzerinde ışık görüntülendiğinde de yapılmış. Korku ve endişeye neden olan sıralı ışıkların Elon Musk'ın Starlink Uyduları olduğu anlaşılmıştı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum