Konya'da matbaaya narkotik baskını! Evleri de uyuşturucu yuvası çıktı! 2 kardeş tutuklandı

Konya'da matbaaya narkotik baskını! Evleri de uyuşturucu yuvası çıktı! 2 kardeş tutuklandı

Konya'da narkotik ekiplerinin bir matbaaya ve şahısların evlerine düzenlediği operasyonda binlerce uyuşturucu hap, kokain, esrar ve bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan iki kardeş çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Konya'nın Karatay ilçesinde bir matbaa ve şahısların evlerine düzenlediği operasyonda binlerce uyuşturucu hap ve kokain, esrar ve bonzai ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan Mustafa A. ve kardeşi Halil A. kardeşler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

MATBAA DEĞİL UYUŞTURUCU DEPOSU ÇIKTI

Konya Emniyet Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi’nde bulunan bir matbaaya çok sayıda uyuşturucu zulalandığı bilgisine ulaştı. Kısa sürede iş yerine ulaşan ekipler binlerce uyuşturucu hapa el koydu. İş yeri sahiplerinin uyuşturucuyu gizlediği tek yerin matbaa olmadığı ortaya çıktı.

konya-matbaaa.jpg

BİNLERCE UYUŞTURUCU HAP ELE GEÇİRİLDİ

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Karatay ilçesi Fevziçakmak Mahallesi’nde bulunan bir matbaada yüklü miktarda uyuşturucu bulundurulduğunu tespit etti. Bilgi üzerine hemen harekete geçen ekipler iş yerine ulaştı.

İş yerinde arama gerçekleştiren Narkotik ekipleri iş yerinin deposunda 108 kutu haline toplam 6 bin 48 adet uyuşturucu hap maddesi ele geçirdi.

OTURDUKLARI EVLERİ DE UYUŞTURUCU YUVASI ÇIKTI!

Narkotik ekipleri iş yerinde binlerce uyuşturucu hap ele geçirilmesi üzerine şüpheli iş yeri sahibi Mustafa Akseki ve kardeşi Halil Akseki'nin ikametlerinde de arama yaptı. Uluırmak Mahallesi’ndeki iki ayrı ikamette yapılan aramalarda 171 adet uyuşturucu hap, bir miktar kokain, esrar ve bonzai ele geçirildi.

1.jpg

2 KARDEŞ TUTUKLANDI

Haklarında uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde ticareti yapmak suçlarından adli işlem başlatılan Mustafa Akseki ve kardeşi Halil Akseki'nin çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

konya-matbaa-binaso-uyusturucu.jpg

konya-uyusturucu-matbaa.jpgkonya-uyusurucu.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.