Konya'da maskeli elektrikli bisiklet hırsızı 56 saatlik görüntü analiziyle tespit edildi! Kovalamacada yakalandı

Konya'da levyeyle kilidini kırdığı elektrikli bisikleti çalan maskeli hırsız 24 ayrı kameradan 56 saatlik görüntü analizi neticesinde tespit edildi. Cüneyt Rahim S. kovalamaca sonucu yakalanarak, sevk edildiği mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi

Konya'da Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri elektrikli bisiklet hırsızını 24 ayrı kameradan elde ettiği 56 saatlik görüntü analizi neticesinde tespit etti. Bir çok suç kaydı olan Cüneyt Rahim S. Karatay Tatlıcak'ta kovalamaca sonucu yakalanarak, çıkarıldığı makemede tutuklandı.

AKINCILAR MAHALLESİNDE ELEKTRİKLİ BİSİKLET ÇALDI

Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri Selçuklu İlçesi Akıncılar Mahallesi Demirsöz sokakta elektrikli bisiklet hırsızlığı ihbarı üzerine olay yerinde inceleme başlattı. Hırsızlık olayının meydana geldiği adresdeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde maskeli bir şahsın sokak üzerinde etrafı kolaçan ettikten sonra belinden çıkardığı levye ile elektrikli bisikletin kilidini zorlayarak kırdığı ve elektrikli bisiklet ile bölgeden uzaklaştığını belirledi.

SUÇ KAYDI KABARIK ÇIKTI

Zanlının çaldığı elektrikli bisiklet ile uzaklaştığı yöndeki birçok iş yeri ve KGYS kameralarına ait 24 ayrı görüntünün 56 saatlik analizinde şüpheli şahsın maskesini çıkarmasıyla zanlının daha öncede birçok hırsızlık olayından suç kaydı olan Cüneyt Rahim S. olduğunu tespit etti.

TATLICAK'TA KOVALAMACA SONUCU YAKALANDI
Zanlının Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi'nde farklı adreslerde saklandığı bilgisini edinen ekipler sokak içindeki devriyesi esnasında dur ihtarına rağmen kaçmasıyla kısa süreli kovalamaca sonucu yakalandı.

HIRSIZ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen Cüneyt Rahim S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.