Konya'da markete silahlı saldırı! 1 ölü 4 yaralı

Konya'da markete silahlı saldırı! 1 ölü 4 yaralı

Konya'da bir markete silahlı saldırı gerçekleştirildi. Silahlı saldırgan market sahibini öldürdü markette bulunan 4 kişi ise yaralandı. Saldırganın eli silahlı paylaşımı dikkat çekti

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde bir markete yönelik olarak düzenlenen saldırıda bir kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Şüpheli şahsın markettekilere ateş açma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Cihanbeyli ilçesi Karabağ Mahallesi'nde bulunan bir markette yaşandı. Edinilen bilgiye göre, dünür olduğu iddia edilen şüpheli Orhan Ç., markete gelerek ateş açtı. Market sahibi Gökhan Aydoğan (36) olay yerinde hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

Yaralılar ambulansla Cihanbeyli Devlet Hastanesine kaldırıldı. İhbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, olayı Orhan Ç.'nin gerçekleştirdiğini belirledi. Zanlının yakalanması için çok sayıda ekibin gönderildiği mahalleye giriş ve çıkışlar kapatıldı. Ekiplerin gerçekleştirdiği çalışmalar sonunda Orhan Ç, düzenlenen operasyonla olaydan saatler sonra yakalandı. Jandarma ekiplerinin mahalledeki güvenlik önlemleri gece boyu sürdü.

Orhan Ç.'nin elinde silahla yaptığı paylaşım ise dikkat çekti.

Öte yandan, cinayet ve yaralama anı güvenlik kamerası tarafından görüntülerde, elinde silahıyla markete giren şüphelinin içerdekilere ateş açması ve bir kişiyi kovalaması yer alıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.