Konya’da magandalık pahalıya patladı! Drift yaptığına pişman ettiler!

Konya Yazır Mahallesi'nde otomobili ile drift yapan maganda bir de görüntüleri sosyal medyadan paylaşınca, kıskıvrak yakalandı. 9 bin 125 lira para cezası kesilen şahsın aracı trafikten men edilirken, ehliyetine de 60 gün süreyle el konuldu

Konya'nın Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde otomobili ile drift yapan maganda bir de görüntüleri sosyal medyadan paylaşınca, polis ekipleri tarafından tespit edilerek kıskıvrak yakalandı. Trafik magandasına 9 bin 125 lira para cezası kesilirken, aracı trafikten men edilidi ve ehliyetine de 60 gün süreyle el konuldu.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, gelen bir ihbar üzerine daha önceden çekilen ve paylaşılan bir cep telefonu görüntüsünde merkez Selçuklu ilçesi Yazır Mahallesi'nde M.G. isimli şahsın drift yaptığını tespit etti.

Magandalık pahalıya patladı

Trafik Ekipleri, Mustafa G. olduğu tespit edilen trafik magandası sürücüye Karayolları Trafik Kanunu'nun 67/1D (herhangi bir zorunluluk olmaksızın karayollarında dönüş kuralları dışında bilerek ve isteyerek aracın el freninin çekilmesi suretiyle veya başka yöntemlerle aracın ani olarak yönünün değiştirilmesi veya kendi etrafında döndürülmesi -DRIFT-) maddesinden 9 bin 125 TL idari para cezası uyguladı.

Ayrıca sürücü belgesine 2 ay süreyle el konulan Mustafa G.'nin drift yaptığı araç da 2 ay süreyle trafikten men edildi. İşlemlerinin ardından Mustafa G. Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma Suçundan Polis Merkez Amirliğine sevk edildi.

Konya’da magandalık pahalıya patladı! Drift yaptığına pişman ettiler!

Konya’da magandalık pahalıya patladı! Drift yaptığına pişman ettiler!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.