Konya'da LPG'li araç bir anda alev aldı! Esnafın müdahalesi faciayı önledi! O anlar kamerada

Konya Seydişehir Arasta Çarşısında seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Esnafın yangın tüpüyle müdahalesi LPG'li aracın çarşı içinde meydana getirebileceği olası bir facianın önüne geçti. O anlar kamerada..

Konya'nın Seydişehir ilçesinde çarşı içerisinde seyir halindeki otomobilin motor kısmında yangın çıktı. Yangının çevredeki esnaf tarafından yangın tüpüyle söndürüldüğü anlar kameraya yansıdı.

MOTOR KISMINDAN DUMANLAR YÜKSELDİ

Yangın, Konya'nın Seydişehir ilçesi Hacıseyitali Mahallesi Arasta Çarşısında çıktı. Edinilen bilgiye göre, sürücüsü öğrenilemeyen 42 MA 7310 plakalı otomobil seyir halindeyken motor kısmından duman çıkmaya başladı.

YÜKSELEN ALEVLERİ ESNAF SÖNDÜRDÜ

Dumanı fark eden sürücü aracını durdurarak yanındaki arkadaşıyla birlikte aşağıya indi. Bu sırada aracın ön bölümünden bir anda alevler yükseldi. Otomobilin motor kısmındaki yangın, çarşıdaki esnafın yangın tüpüyle müdahalesinin ardından büyümeden söndürüldü.

ÇARŞIDA FACİANIN ÖNÜNE GEÇİLDİ

LGP'li olan aracın zamanında söndürülmesi ortaya çıkabilecek bir facianın da önüne geçmiş oldu. Otomobildeki yangın, çarşıda bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Konya'da LPG'li araç bir anda alev aldı! Esnafın müdahalesi faciayı önledi! O a

Konya'da LPG'li araç bir anda alev aldı! Esnafın müdahalesi faciayı önledi! O a

Konya'da LPG'li araç bir anda alev aldı! Esnafın müdahalesi faciayı önledi! O a

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.