Konya'da kullanılmayacak cümle: Belediye yolları açmadı

Konya'da kullanılmayacak cümle: Belediye yolları açmadı

Türkiye'yi etkisi altına alan kar yağışı Konya'da da etkisini gösteriyor. Şehri diğer şehirlere bağlayan tüm yollar araç trafiğine kapatıldı. Bembeyaz olan şehirde gece saatlerinden itibaren Büyükşehir ekipleri çalışmalara başladı.

Şehirler beyaz gelinliğini giymeye devam ediyor. Uzun senelerdir görülmeyen yağışlar nihayet Konya'da da görülüyor. Akşam saatlerinden itibaren etkisini gösteren kar yağışı şehrin her yerini bembeyaz bir örtüyle kapladı.

KONYA'DAN ÇIKIŞ YOK

Konya'yı diğer şehirlere bağlayan tüm yollar bütün araç trafiğine kapatıldı. Yetkili makamlar şehirlerarası yollarda tipi ve yoğun kar yağışı olduğu bilgisini geçtiler.

ŞEHİRİÇİNDE UYUMAYANLAR VAR

Konya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekipleri nöbetlerini belirledi. Kar yağışının hemen öncesinde planlamalarını yapan ekipler şehrin farklı yerlerinde yol açma ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

"BAŞKANIM ACELENİZ NEYDİ"

Sosyal medyada ise Konya Büyükşehir Belediyesi'nin gece saatlerinden itibaren başladığı çalışmaların vatandaşlar tarafından görüntülenmesi olay oldu. Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde belediyelerin yapmadığı çalışmalar yine sosyal medyanın gündemindeydi.

Konya'da yaşayan bir vatandaş Başkan Uğur İbrahim Altay'ın gönderisini altına "Başkanım aceleniz neydi ,millet daha belediye yolları açmadı paylaşımları yapacaktı" yorumunu atarak bir video paylaştı.

konya-buyuksehir.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum