Konya'da kovalamaca! Yüksek Hızlı Tren otoparkından kamyonet çalan 2 hırsız sanayide yakalandı!

Konya'da Hızlı Tren otoparkından çaldıkları kamyoneti sanayiye parçalatmaya giden 2 hırsız, polisle yaşanan kovalamacanın ardından yakalandı. Suç kaydı kabarık çıkan iki hırsız ile Şerafettin Cami önünde elektrikli bisiklet çalan bir kişi daha tutuklandı

Konya'da yüksek hızlı tren (YHT) otoparkından çaldıkları kamyoneti sanayiye parçalatmaya götüren 2 hırsız, polisle yaşanan kovalamacanın ardından yakalanarak gözaltına alındı. Çok sayıda suç kaydı olduğu öğrenilen şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

YHT OTOPARKINDAN KAMYONET ÇALINDI

Edinilen bilgiye göre, Konya'nın merkez Selçuklu ilçesi Musalla Bağları Mahallesi'nde bulunan YHT garının otoparkında bir kamyonetin çalınması üzerine polis ekipleri harekete geçti. Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Oto Hırsızlığı Büro Amirliği ekipleri, çalınan aracı bulmak için onlarca güvenlik kamerasını titizlikle inceledi.

PARÇALATAMADAN YAKALANDILAR

Yapılan takip sonucu çalınan kamyonetin Ketenciler Sanayi'ye parçalatmak için götürüldüğünün belirlenmesi üzerine, polis ekipleri sanayiye sevk edildi. Bu sırada polisleri gören şüphelilerin kaçması üzerine kovalamaca başladı.

SUÇ KAYITLARI KABARIK ÇIKTI

Yaşanan kısa süreli kovalamacanın ardından 9 adet suç kaydı olan hırsızlık şüphelisi M.U. ve 33 adet suç kaydı olan A.İ. yakalanarak gözaltına alındı.

CAMİ ÖNÜNDEN ELEKTRİKLİ BİSİKLET ÇALAN HIRSIZ TUTUKLANDI

Ayrıca, ekiplerin yaptığı çalışmalar çerçevesinde merkez Karatay ilçesi Şemsi Tebrizi Mahallesi Şerafettin Cami önünde elektrikli bisiklet çalan şahsın 11 adet suç kaydı olan E.D. olduğu, yapılan titiz saha çalışmaları neticesinde tespit edildi.

ÜÇÜ DE CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Yapılan operasyonda, hırsızlık şüphelisi E.D. yakalanarak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheli A.İ., M.U. ve E.D.'nin, tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Konya'da kovalamaca! Yüksek Hızlı Tren otoparkından kamyonet çalan 2 hırsız sanayide yakalandı!

Konya'da kovalamaca! Yüksek Hızlı Tren otoparkından kamyonet çalan 2 hırsız sanayide yakalandı!

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.