Konya’da korkutan yangın! Patlayıcı madde fabrikasına ait çadır alev alev yandı

Konya’da korkutan yangın! Patlayıcı madde fabrikasına ait çadır alev alev yandı

Konya Beyşehir'de bir patlayıcı madde fabrikasına ait çadırda yangın çıktı. Fabrikaya 150 metre mesafede bulunan ve içerisinde kimyasal boya bulunan çadır alev alev yanarken, 1'i ağır 2 kişi yaralandı

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, bir patlayıcı madde fabrikasına ait içerisinde kimyasal boya bulunan çadırda yangın çıktı. Yangında 1'i ağır 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Üzümlü Mahallesinde bulunan bir patlayıcı madde fabrikasına yaklaşık 150 metre mesafede kurulu bulunan ve içerisinde kimyasal boya olan çadırda henüz bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Fabrika sahibi ve çalışan yaralandı

Yangında fabrika sahiplerinden İbrahim S. (31) ile Şaban T. (37) yaralandı. Yaralılar olay yerine sevk edilen ambulansla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan Şaban T. ise Konya'ya sevk edildi. Çadırdaki yangın ise itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.