Konya'da korkutan yangın! Havai fişekle başladı

Konya'da korkutan yangın! Havai fişekle başladı

Son dakika! Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde bir düğünde atılan havai fişek nedeniyle tutuşan otlarla başlayan yangın ağaçlık alana sıçradı. İtfaiye ekiplerinin kısa sürede müdahalesiyle söndürülen bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor

Konya'nın Cihanbeyli İlçesi'nde Kentpark’ta düğünde atılan havai fişek nedeniyle tutuşan otlarla başlayan yangın ağaçlık alana sıçradı. Konya İtfaiyesinin müdahalesiyle söndürülen ağaçlık alanda soğutma çalışmaları sürüyor.

Yangınla ilgili açıklama Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'dan geldi. Başkan Altay, ormanlık alanlar, parklar ve hatta buraların yakınından geçen yollarda dahi çok dikkatli olunmasını istedi.

Altay, "Cihanbeyli ilçemizde çıkan yangın söndürüldü ekiplerimiz soğutma çalışmalarına devam ediyor. Özellikle kuru ot, ağaçlık, ormanlık alanlarda, parklarda ve bu alanlardan geçen yollarda daha dikkatli davranalım arkadaşlar" dedi.

(ayrıntılar gelecek..)

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.