Konya’da korkunç kaza! 6 yaşındaki Çiğdem Çelikel öldü 5 kişi yaralandı

Konya’da korkunç kaza! 6 yaşındaki Çiğdem Çelikel öldü 5 kişi yaralandı

Konya - Afyon karayolunda seyir halindeki otomobil Akşehir'de kontrolden çıkarak takla atarak şarampole yuvarlandı. Korkunç kazada 6 yaşındaki Çiğdem Çelikel yaşamını yitirirken İbrahim, Nilgün ve Rüzgar Çelikel ile Gamze ve Veli Can yaralandı

Konya'nın Akşehir ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 6 yaşındaki Çiğdem Çelikel olay yerinde yaşamını yitirdi. Annesi, babası ve kardeşi ile iki yakınları olmak üzere toplam 5 kişi ise yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

TAKLALAR ATARAK ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Kaza, saat 18.30 sıralarında Akşehir-Konya karayolunun 4. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, İbrahim Çelikel (36) yönetimindeki 35 HIY 01 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atarak şarampole yuvarlandı.

6 YAŞINDAKİ ÇİĞDEM OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Kazada otomobil sürücüsü, eşi Nilgün Çelikel, çocukları Rüzgar Çelikel ile yakınları Gamze Can ve Veli Can yaralanırken, sürücünün çocuğu 6 yaşındaki Çiğdem Çelikel hayatını kaybetti. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

5 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI

Kaza yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Çiğdem Çelikel'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, ilk müdahalesi yapılan yaralılar ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.