Konya’da korkunç kaza! 4 kişilik ailenin bindiği motosiklet ticari araçla çarpıştı! 3 ölü 1 yaralı

Konya’da korkunç kaza! 4 kişilik ailenin bindiği motosiklet ticari araçla çarpıştı! 3 ölü 1 yaralı

Konya'da 4 kişilik ailenin bindiği motosiklet hafif ticari araçla çarpıştı. Feci kazada baba ve iki çocuğu hayatını kaybederken, yaralı anne hastanede tedavi altına alındı

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde 4 kişilik ailenin bindiği motosikletin hafif ticari araç ile çarpışması sonucu meydana gelen feci kazada 2'si çocuk 3 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde Cihanbeyli Yunak yolu Bahçelievler Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Suriye uyruklu 4 kişilik ailenin bulunduğu motosiklet ile D.K. idaresindeki Volkswagen marka hafif ticari araç çarpıştı.

Baba ve çocuklar öldü, anne hastanede

Kazada, Suriyeli ailenin küçük yaşlardaki bir çocuğu olay yerinde hayatını kaybederken, anne, baba ve bir çocuk da yaralandı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan baba ve bir çocuk daha hastanede kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Yaralı anne ise tedavisinin yapılması için Konya'ya sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.