Konya’da korkulan oldu! Gelen son haber korkunç

Konya’da korkulan oldu! Gelen son haber korkunç

Salgında en yüksek vaka sayısına sahip iller arasında 6’ncı olan Konya’da bazı devlet hastanelerinde tüm yatakların dolu olduğu öğrenildi. Pandemi hastanesi sayısı da 3’e çıktı.

Koronavirüsle mücadelenin ilk günlerinde önemli merkezlerden biri olan Konya’da sonbahar öncesinde korkutucu tablo yeniden kendini gösterdi.

Küresel salgından oldukça fazla nasibini alan Türkiye’de an itibariyle en çok vakaya sahip 6’ncı şehir olan Konya’da ilk olarak Meram Devlet Hastanesi (SSK Hastanesi) ve Beyhekim Devlet Hastanesi pandemi hastanesi olarak ilan edilmişti.

VAKA SAYISI PATLADI

Konya’da önceki tabloda 363,31 ortalama sahip olan Konya’da yüzde 30 artışla vaka sayısı 415,51 oranıyla 10 bin sınırını aşmıştı. Son hafta raporu ise henüz yayınlanmadı.

YENİ PANDEMİ HASTANESİ

Konya’daki artan vakalar nedeniyle Konya’da bir hastane daha pandemi hastanesi olarak hizmet vermeye başladı. Konya Numune Hastanesi, dolan yataklar nedeniyle pandemi hastanesi olarak hizmet vermeye başladı. Hastanede daha önce bir katta bulunan yataklar koronavirüs hastalarına tahsis edilmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler