Konya’da köprüden düşen at için kurtarma operasyonu

Konya’da köprüden düşen at için kurtarma operasyonu

Konya - Beyşehir Yolu Sağlık Mahallesi girişi civarında köprüden düşerek dere yatağında mahsur kalan at Konya AFAD ve İtfaiyenin operasyonuyla kurtarılarak tedavi olmak üzere Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne teslim edildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde köprüden dere yatağına düşen atı Konya AFAD ve itfaiye ekipleri kurtardı.

Olay, Konya- Beyşehir Yolu Sağlık Mahallesi girişi civarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir atın köprüden düşerek dere yatağında olduğu yönünde ihbar alan Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri harekete geçti.

Bölgeye gelen ekipler atın dere yatağında mahsur kaldığını belirledi. Yapılan çalışmaların ardından at bulunduğu yerden güvenli bir şekilde kaldırılarak bir araçla tedavisi yapılmak üzere Selçuk Üniversitesi Veteriner Fakültesi'ne teslim edildi.

Resim

AFAD Konya'dan yapılan açıklamada, "Duyarlı bir vatandaşımız tarafından bir atın Sağlık Kasabasında kırsalda köprünün 10 metre altında düşerek hareketsiz kaldığı ihbarı üzerine olay yerine giden arama kurtarma ekibimiz yaralı atı itfaiye ile ortak çalışma sonucu bulunduğu yerden güvenli olarak kurtarmışlardır" ifadeleri kullanıldı.

Konya’da köprüden düşen at için kurtarma operasyonu

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.