Konya'da köpekler elektrikli bisikleti kovaladı! Yola savrulan kadın hastanelik oldu

Konya'da köpekler elektrikli bisikleti kovaladı! Yola savrulan kadın hastanelik oldu

Konya Kulu'da anne ve kızının bulunduğu elektrikli bisiklet, sokakta başıboş dolaşan çoban köpeklerinin kovalaması sonucu devrildi. Yola savrulan ve kolu ile omzunda kırıklar meydana gelen kadın Konya'ya sevk edildi. Polis köpeklerin sahibini arıyor

Konya'nın Kulu ilçesinde anne ve kızının bulunduğu elektrikli bisiklet, sokakta başıboş dolaşan çoban köpeklerinin kovalaması sonucu devrildi. Devrilen bisikletin arka koltuğundan yola savrulan anne yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

BAŞIBOŞ KÖPEKLER PEŞLERİNE DÜŞTÜ

Olay, Konya'nın Kulu ilçesi Karapınar Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 18 yaşındaki E.A., elektrikli bisikletin arka koltuğunda oturan annesi C.A. (48) ile birlikte evlerine gittikleri sırada önlerine başıboş çoban köpekleri çıktı. Çoban köpeklerinin kovalamaya başlaması üzerine E.A., elektrikli bisikletinin hakimiyetini kaybetti.

YOLA SAVRULDULAR

Anne ve kızı devrilen bisikletten yola savruldu. Bisiklet sürücüsü E.A., kazayı yara almadan atlatırken annesi C.A. ise yaralandı.

KONYA'YA SEVK EDİLDİ

Çağrılan ambulansla Kulu Devlet Hastanesine kaldırılan C.A.'nın omzunda ve kolunda kırık olduğu tespit edildi. C.A., hastanedeki ilk müdahalenin ardından Konya'ya sevk edildi.

Olayın ardından araştırma başlatan polis, çoban köpeklerinin sahibini tespit etmek için çalışma başlattığı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.