Konya'da kiralık otomobille sokaktan hızla çıkan sürücü caddedeki otomobille çarpıştı

Konya'da kiralık otomobille sokaktan hızla çıkan sürücü caddedeki otomobille çarpıştı

Konya'nın Selçuklu ilçesinde sokaktan caddeye hızını düşürmeden çıkan bir otomobil, bu sırada seyir halindeki başka bir otomobile hızla çarptı. O anlar güvenlik kamerasınca an an kaydedildi

Konya Selçuklu'da sokaktan caddeye hızını düşürmeden çıkan bir otomobil, bu sırada seyir halindeki başka bir otomobile hızla çarptı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kaza, araç kamerası tarafından görüntülendi.

s.jpg

Kaza, merkez Selçuklu ilçesi Mesaj Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, cadde üzerine seyir halinde olan İsmail O. idaresindeki 42 RY 875 plakalı otomobile, sokaktan hızla caddeye çıkan Mehmet G. idaresindeki 42 ACD 434 plakalı otomobil çarptı.

ss.jpg

Çarpmanın şiddetiyle 42 RY 875 plakalı otomobil savrularak yön değiştirirken, diğer araçta refüje çıkarak durabildi. Kazada şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar meydana geldi.

sssss.jpg

Yaşanan kaza anı ise, arkadan gelen aracın kamerası tarafından görüntülendi. Görüntülerde caddede seyir halinde olan otomobile, sokaktan cadedye çıkarken yavaşlaması gerektiği halde hızını düşürmeyen otomobilin hızla gelip çarptığı yer alıyor.

ssss.jpg

Kazaya sebebiyet veren Mehmet G.'nin kullandığı otomobilin kiralık olduğu öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.