Konya'da kazada şehit olmuştu! Astsubay Harun Uğur için mevlid-i şerif okundu, dualar edildi

Konya'da kazada şehit olmuştu! Astsubay Harun Uğur için mevlid-i şerif okundu, dualar edildi

Konya'da yoğun sis nedeniyle tıra arkadan çarpan askeri araçta görev başında şehit olan Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur için, memleketi Malatya’da Mevlit okutuldu. Malatya protokolünün yoğun katılım gösterdiği program İl Müftüsünün duası ile sona erdi

Konya Adana yolunda askeri araçla seyir halinde iken yoğun sis nedeniyle meydana gelen trafik kazası sonucu görev başında şehit olan İs. Astsubay Kıdemli Çavuş Harun Uğur için, memleketi Malatya’da Mevlit okutuldu, dualar edildi.

Malatya Turgut Özal Camii avlusunda kurulan taziye çadırında okunan Mevlide, Vali Hulusi Şahin, Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar, AK Parti Malatya Milletvekilleri Öznur Çalık ve Ahmet Çakır, MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Tuncay Altuğ, İl Jandarma Komutanı Ercan Altın, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Müftüsü Şahin Yıldırım, İl Müdürleri, Şehit ve Gazi Dernekleri, Şehidimizin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

sehit-konya-malatya.jpg

Mevlit, okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftüsü Şahin Yıldırım’ın yaptığı dua ile sona erdi.

sehit-malatya-konya-harun-ugur.jpg

Mevlit sonrası Vali Şahin ve beraberindekiler, şehidin babası Metin Uğur ve şehidin yakınlarına başsağlığı dilediler.

sehit-malatya-konya.jpg

sehit-malatya-konya-harun-ugur.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.