Konya’da kaza yapan otobüsün sürücüsü kazanın nedenini açıkladı! Yaralıların tedavisi sürüyor

Şanlıurfa'dan Bursa'ya giden yolcu otobüsü Konya'nın Ereğli ilçesinde şarampole devrildi, 15 kişi yaralandı. Otobüs sürücüsünün sis nedeniyle önündeki traktöre çarpmamak için manevra yaparken aracın banketten düşerek devrildiğini söylediği öğrenildi

Konya'nın Ereğli ilçesinde Şanlıurfa'dan Bursa'ya giden yolcu otobüsünün şarampole devrildiği kazada yaralananların hastanedeki tedavileri devam ediyor. Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, hastanede yaralıları ziyaret ederek, sağlık durumları ile ilgili bilgi aldı. Yaralı otobüs sürücüsünün havanın sisli olduğu ve önündeki traktöre çarpmamak için manevra yaptığı sırada aracın banketten düşerek kontrolden çıktığını söylediği kaydedildi.

KONTROLDEN ÇIKAN OTOBÜS ŞARAMPOLE DEVRİLDİ

Kaza, saat 06.00 sıralarında Konya-Adana karayolu Ereğli Şeker Fabrikası önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şanlıurfa'dan Bursa'ya seyahat eden A.Y.İ. idaresindeki 63 AAF 413 plakalı Mercedes marka yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak şarampoldeki ağaçlık alana devrildi.

46 YOLCULU OTOBÜSTE SÜRÜCÜLER DAHİL 15 YARALI

Kaza ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Kazada 46 yolcunun bulunduğu otobüste, sürücü ile yedek şoförün de aralarında bulunduğu 15 kişi yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Ereğli'deki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

aw789254-01.jpg

Otobüsteki diğer yolcular da tedbir amaçlı hastaneye götürülürken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Bazı yaralıların ise gözetim altında tutulduğu ve tedavilerinin sürdüğü bildirildi.

KAYMAKAM ÇAKICI'DAN YARALILARI ZİYARET

Ereğli Kaymakamı Edip Çakıcı, hastanede tedavisi devam eden yaralıları hastane Başhekimi Serkan Özcan ile birlikte ziyaret ederek, geçmiş olsun dileğinde bulundu.

aw789254-02.jpg

OTOBÜS ŞOFÖRÜ KAZANIN NEDENİNİ ANLATTI

Kazada yaralanan yolcu otobüsünün şoförünün Kaymakam Çakıcı'ya verdiği bilgide, havanın sisli olduğunu ve önünde seyreden traktöre çarpmamak için manevra yaptığı sırada aracın banketten düşerek kontrolden çıktığını söylediği öğrenildi.

aw789254-03.jpg

Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Konya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 15 yaralı

aw789254-04.jpgKonya’da yolcu otobüsü şarampole devrildi: 15 yaralı

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.