Konya'da kaybolan alzheimer hastası Durdu İncel'i arama çalışmalarında son durum! AFAD'dan açıklama geldi

Konya'da kaybolan alzheimer hastası Durdu İncel'i arama çalışmalarında son durum! AFAD'dan açıklama geldi

Konya'nın Selçuklu İlçesi Erenköy Mahallesi'ndeki evinden dün sabah çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 68 yaşındaki alzheimer hastası Durdu İncel, ekipleri alarma geçirdi. Yaşlı kadın bölge ve merkezdeki arama çalışmalarına rağmen bulunamadı

Konya'nın Selçuklu İlçesi Erenköy Mahallesi'ndeki evinden dün sabah saatlerinde çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan 68 yaşındaki alzheimer hastası Durdu İncel, AFAD ekiplerince tüm gün süren arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. AFAD Konya, çalışmalara ara verildiğini açıklayarak, ekiplerin yarın bölgeyi taramaya devam edeceğini duyurdu.

KAYBOLDUĞU BÖLGEDE GENİŞ ÇAPLI ARAMA/TARAMA ÇALIŞMALARI BAŞLATILDI

AFAD Konya'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

112 Acil çağrı merkezimize 14:27’de gelen ihbarda Erenköy Mah. Nezir Sokakta bulunan evinden dün sabah saatlerinde çıkan ve bir daha dönmeyen alzheimer hastası 68 yaşındaki Durdu İncel’in kayıp olduğu bilgisi üzerine ekiplerimiz kaybolduğu bölgede geniş çaplı arama/tarama çalışmaları başlatmıştır.

AFAD EKİBİ DURDU İNCEL'İ ARAZİDE, JANDARMA VE POLİS KENT MERKEZİNDE ARADI

Kayıp vatandaşımızı arama/tarama çalışmalarına AFAD arama kurtarma ekiplerimiz ve AFAD gönüllülerimizden oluşan 30 kişilik ekip katılmıştır.

Polis ve Jandarma ekipleri Konya şehir merkezinde arama çalışmalarını yürütürken AFAD arama kurtarma ve AFAD gönüllülerimizde Sille ve sille seyir tepesi mevkisi arazilik alanlarında arama/tarama faaliyeti gerçekleştirmişlerdir.

Ekiplerimizin arama çalışmaları yarın kaldığı yerden devam edecektir.

(Memleket)

Resim

Resim

Resim

Resim

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.