Konya’da karlı yol kazayı getirdi! Çarpışıp şarampole indiler

Konya-Seydişehir karayolunun 1. kilometresinde aynı yönde seyir halindeki otomobil ile cip çarpıştı. Kar nedeniyle kayganlaşan yoldan çıkan iki aracın da şarampole indiği kazada 1 kişi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde otomobil ile cip çarpıştı. Her iki aracında kaygan yoldan çıktığı kazada 1 kişi yaralandı.

Kaza, Seydişehir- Konya Karayolunun 1. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mehmet Y. idaresindeki 42 K 6287 plakalı Renault marka otomobil, aynı yöne seyir halindeki Mustafa A. idaresindeki 42 J 9900 plakalı Kia marka cip ile çarpışarak, şarampole indi.

Otomobildeki yolcu yaralandı

Kazada Mehmet Y. idaresindeki otomobilde yolcu olarak bulunan H.Y. yaralandı. Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı ambulansla Seydişehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

Kaynak:Haber Kaynağı

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.