Konya'da kar başladı! Okullar tatil mi?

Konya'da kar başladı! Okullar tatil mi?

Meteorolojik uyarıların ardından Konya'da beklenen kar yağışı başladı. Konya'nın bazı ilçelerinde yoğun bir şekilde etkili olan kar nedeniyle 9 Şubat 2022'de okullar tatil mi sorusu sorulmaya başlandı. İlk kar tatili haberi Akşehir'den geldi

Meteorolojik uyarıların ardından Konya'da beklenen kar yağışı başladı. Kentte 36 saat kadar sürmesi beklenen kar yağışı nedeniyle Konya Valiliği de ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don olayı, tipi, çığ tehlikesi uyarılar yayınlamıştı.

Konya'da etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle okulların tatil edilip edilmeyeceği de merak konusu oldu. Konya Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünden Merkez Selçuklu, Karatay ve Meram ilçeleri için henüz 9 Şubat 2022 Çarşamba günü kar tatiliyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Konya'da okullar tatil mi?

Kar tatiliyle ilgili ilk açıklama yoğun kar yağışının etkili olduğu Akşehir’den geldi. Akşehir'de İlçe Hıfzısıhha Kurulu kararı ile 9 Şubat 2022 Çarşamba günü, yüz yüze eğitime ara verildiği ve uzaktan eğitim yapılacağı açıklandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum