Konya’da kapalı yollar listesi güncellendi! İşte son durum

Konya’da kapalı yollar listesi güncellendi! İşte son durum

Kar yağışıyla su kaynakları kurumak üzere olan Konya uzun süre sonra nefes almış oldu. Ancak Konya’da sosyal yaşamda bazı aksamalar yaşanıyor. Karayollarında bazı yollar halen kapalı durumda ya da kapalı tutulmak zorunda.

Dünden bugün öğle saatlerine kadar iyi bir kar yağışı alan Konya’da sosyal hayat biraz olumsuz etkilendi. Dün gece Konya’nın şehirlerarası tüm yolları kapanmış ve bugün öğle saatlerine doğru açıldığı bildirilmişti.

EĞER YOLLAR KAPALI OLMASAYDI

Yetkili makamların kararıyla kapatılan tüm şehirlerarası bağlantı yollarında yoğun rüzgar ve tipi hakimdi. Konya’yı Antalya’ya bağlayan yol üzerindeki Alacabel’de ikindi saatlerine doğru çığ düştü. Yolun kapalı olması nedeniyle herhangi bir kayıp yaşanmadı.

KONYA’DA ULAŞIMIN KAPALI OLDUĞU YOLLAR VE YOLLARDA SON DURUM

Konya-Kulu Makas Arası: Yol trafiğe açık, Konya-Cihanbeyli arasında yol çekici trafiğine kapalı. Yer yer tipi görülüyor. Zeminde buzlanma sürüyor.

Konya-Aksaray Yolu: Yol trafiğe açık. Zeminde buzlanma görülüyor. Her türlü aracın geçişi serbest.

Konya-Ereğli Yolu: Karapınar Ereğli arası tüm araçların trafiğine açık. Ancak Konya'dan Karapınar'a kadarki bölümde çekici türü araçların geçişine izin verilmiyor.

Konya-Karaman Yolu: Yolda tüm araçların trafiğe çıkmasına izin veriliyor. Görüş mesafesinin normal olduğu yolda hafif kar geçişleri görülüyor.

Konya-Antalya Yolu: Konya'dan Seydişehir'e kadar tüm araçların gitmesine izin veriliyor. Ancak Seydişehir'den Antalya'ya kadar tüm araçlara geçiş yasak.

Konya-Isparta Yolu: Yol trafiğe açık ve yolda yağış görülmüyor.

Konya-Afyon-İstanbul Yolu: Yolda tüm araçların geçişi kontrollü olarak yapılıyor. Akşehir ve Kadınhanı istikametinde zaman zaman kar yağışı görülüyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.