Konya'da kaos isteyen Konya düşmanları yine sahnede! Bu seferki hedefleri Pancar Ekicileri Kooperatifi

Konya'da kaos isteyen Konya düşmanları yine sahnede! Bu seferki hedefleri Pancar Ekicileri Kooperatifi

Konya’da yapılan Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimleri sonrasında Ramazan Erkoyuncu kooperatifin yeni başkanı oldu. Ancak fitne grupları ara bozma alışkanlığını sürdürdü.

Konya ve Türkiye’nin yakından takip ettiği Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimleri tamamlandı.

Oyların çoğunu alan Ramazan Erkoyuncu, 22 yıllık Recep Konuk başkanlığından sonra kooperatifin yeni başkanı oldu.

Seçim sonuçlarının ardından fitne grupları yine devreye girdi ve Erkoyuncu’yu muhalefet adayı göstermeye çalıştı.

Adaylardan Özkan Taşpınar’ı AK Parti’nin adayı gibi göstermeye çalışan şahıslar bu girişimleriyle Konya’nın on yıllardır süregelen barış ahlakını baltalama alışkanlıklarına devam ettiler.

ozkan-taspinar-baris-bektas.jpg

NEDEN BUNLAR SÖYLENDİ?

Özkan Taşpınar düzenlediği basın toplantısında “Ankara ile görüşmeden adaylığımı açıklamadım. Ben gerekli destekleri aldım daha sonra aday oldum” sözleri nedeniyle bu yakıştırmalar yapıldı.

Ancak Taşpınar, Ankara’dan kendisini hangi siyasilerin desteklediğini açıklamamıştı.

Söz konusu gruplar yaptıkları paylaşımlarda her fırsatta düşmanlık güttükleri hükümetin Konya’da oy kaybettiği algısı oluşturmaya çalıştı. Yapılan onca uyarıya ve algı operasyonlarına karşı önleme rağmen kötü niyetli güruhlar alışkanlıklarından vazgeçmeyerek barış içinde geçen Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi'nin kongresine de fitne sokmaya çalıştılar.

İŞTE O PAYLAŞIMLAR

sozcu-panko-haberi.jpgankara-kusu.jpg

ERKOYUNCU'DAN İLK ZİYARET

Başkan seçilen Ramazan Erkoyuncu ilk ziyaretini AK Parti İl Başkanı Hasan Angı'ya yaparak ekilmek istenen fitne tohumlarının önüne geçti. Erkoyuncu, barış içinde geçen seçime gölge düşürülmemesi için ne kadar çaba gösterdiğini de bir kez daha ortaya koymuş oldu.

fcyotu1ucak-mc5-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.